Môžeme pracovať s cookies, nech vieme, ako to na našom webe žije?

Fakulta potravinářské a biochemické technologie Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT)

Základné informácie

Ďalšie informácie

Študijné typy

přírodovědný technický

Kontaktné informácie

Univerzita: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT)
Názov: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ulice: Technická 3
Psč: 166 28
Mesto: Praha 6
Kraj: Praha
Štát: Česká republika
Telefón: 220 443 650
E-mail:
Web: studuj.vscht.cz/fakulta-potravinarske-a-biochemicke-technologie/
Typ školy: vysoká škola
Certifikát školy: DS

Prihláška a pravděpodobnosť prijatie

Počet prijatých 1000
Počet záujemcov 1500
Poplatok za prihlášku 600 Kč
Pravdepodobnosť prijatia 66%
Termín prihlášky 31. 3. 2023
Deň otvorených dverí 25. a 26. 11. 2022; 27. a 28. 1. 2023
Odkaz na prihlášku https://student.vscht.cz/login.php?do=prijimacky

Prijímacie skúšky

Prijímacie skúšky NE
Forma prijímacích skúšok dle prospěchu ze SŠ
Prípravné kurzy NE
Termín prijímacích skúšok bez přijímacího řízení
Zameranie na predmety matematika, chemie

Študijné programy

Názov programu Študijné typy Typ štúdia Forma štúdia Jazyk štúdia
Analýza potravin a přírodních produktů - Specializace studijního programu Chemie a technologie potravin přírodovědný Bakalárske Prezenčné Čeština
Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví přírodovědný Magisterské Prezenčné Čeština
Biochemie a biotechnologie přírodovědný Bakalárske Prezenčné Čeština
Biochemie a buněčná biologie přírodovědný Magisterské Prezenčné Čeština
Biochemie a mikrobiologie - Specializace studijního programu Biochemie a biotechnologie přírodovědný Bakalárske Prezenčné Čeština
Biotechnologie a bioinženýrství - Specializace studijního programu Biochemie a biotechnologie (Bc.), Studijní program (Mgr.) přírodovědný Bakalárske
Magisterské
Prezenčné
Prezenčné
Čeština

Súbory na stiahnutie

Login